Livsstil för hälsa och välbefinnande

Boken “Livsstil för hälsa och välbefinnande” är en vackert formgiven bok med fotografier, illustrationer och kortare texter kring hur man kan främja sin hälsa och sitt välbefinnande i vardagen – perfekt att ha framme eller som present.

Om boken

I denna bok får du inspiration till inre hållbarhet. Du får guidning till hur du med enkla livsstilsförändringar kan förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande. Du får övningar för hur du kan hitta det som ger just ditt liv glädje och mening. Du får vägledning till hur förhållningssätt som medveten närvaro, acceptans, tacksamhet, självmedkänsla och förundran kan öka ditt välbefinnande. Och hur kreativitet, flow, lek och njutning får dig att må bra. Du får också den senaste kunskapen om hur du kan påverka din hälsa med hjälp av stresshantering, sömn, dygnsrytm, rörelse, kost och goda relationer. Stort fokus ligger på olika
sätt att öka vår återhämtning.

Om författaren

Bodil Leijonklo har lång erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Hon är legitimerad psykolog och KBT-psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi. Hon är vidareutbildad i livsstilsmedicin. I denna bok delar Bodil med sig av sin kunskap på ett personligt sätt med foton och illustrationer som blandas med enkla texter.