Författarfoto Bodil Leijonklo

Bodil Leijonklo är psykologen som vidareutbildade sig inom livsstilsmedicin för att få ett helhetsperspektiv på hälsa. Hon är legitimerad psykolog, legitimerad KBT-psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Hon har vidareutbildning inom bl.a. evolutions- och funktionsmedicin för legitimerad vårdpersonal. Hon är internationellt utbildad i behandling av stressrelaterad ohälsa och sömn, t ex i Mindfulness-Based-Stress-Reduction (MBSR) i Tyskland, Compassionfokuserad terapi (CFT) i England, samt i DNA-analys och epigenetik i USA. Hon håller sig ajour med kunskapsutvecklingen genom att kontinuerligt läsa forskning och dagligen lyssna på internationella kunskapspoddar inom sitt område.

Bodil bor med familj och hund utanför Östersund. Hon tycker om att läsa, laga mat, promenera och vara i fjällen. Hon försöker att ”leva som hon lär” Exempelvis genom att utmana sina rädslor. Just nu innebär det att hon börjat vinterbada och inte backar för att ställa sig framför kameran.

Bodil bedriver arbete på mottagningen Hälsoutvecklarna Psykologi och Livsstilsmedicin där hon har lång erfarenhet av arbete med patienter för att behandla psykisk ohälsa och stödja deras hälsa och utveckling.

Bodil Leijonklo har en egen hemsida och blogg som du kan läsa genom att klicka här!

Utgivning

Ladda ner pressbilder här…