Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Om du fått en rabattkod, skriv in den i rutan vid beställning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Paysons villkor finns här.

Ångerrätt

Vi hoppas att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du inte är det gäller din ångerrätt under 14 dagar. Om varan skulle vara skadad vid mottagandet, spara emballaget och kontakta oss direkt på info@forlagetkompass.se. När du skickar tillbaka boken måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Returnerade varor ska vara hela och olästa. Om den returnerade varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet gäller inte ångerrätten. I de fall köpet avser en utbildning som inkluderar inkvartering är ångerrätten begränsad och då gäller andra villkor för ångerrätt, enligt 2 kap. 11§ 12 punkten DAL.

Privacy Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du personlig information. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@forlagetkompass.se

Leveranser

Leverans av fysiska produkter sker huvudsakligen med Varubrev. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

I de fall beställningen inte levereras direkt som varubrev till din brevlåda utan skickas till utlämningsställe, ligger varorna kvar på posten under 14 dagar. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut tillkommer ny fraktkostnad, om inte felet uppstått på grund av felaktig adress från oss.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.