Vi vill alla må bra och känna glädje och mening,

men vår moderna livsstil kan leda till ohälsa,
och våra rädslor kan hindra oss i livet.

Alla kan vi hamna i perioder när vi inte mår så bra,
och kan behöva vägledning i hur vi ska ta oss vidare.

Hälsokoden omslag hemsida

Med boken Hälsokoden får du en konkret guide som du kan återvända till om och om igen, för att få vägledning kring flera områden i ditt liv.

Med boken får du...

Nya kunskaper om hälsa och välmående, baserad på senaste forskningen.

Verktyg för att öka välbefinnande, meningsfullhet och glädje.

Många praktiska övningar att börja med på en gång.

För att lyckas med förändringar så behöver vi ta små steg i rätt riktning.

Det kan man göra och samtidigt njuta av livet här och nu!

Boken kan hjälpa dig att ta nödvändiga steg nu, så att du inte ska behöva se tillbaka med ånger.

Med boken Hälsokoden får du kunskaper och verktyg för att kunna leva ett liv med större glädje, energi och känsla av mening.

Läs vad andra har tyckt om boken:

Femstjärna transparent

Det här är en bok jag tror att alla skulle behöva i sitt liv. Inte bara läsa en gång utan ha som en liten vägledare i livet. Många kapitel träffade mig och har gett mig perspektiv och tankeställare kring hur jag lever och hur jag vill leva. Personligen älskade jag övningarna i de kapitel som berörde mig mest vilka jag tror att jag kommer använda mig av lång tid framöver. Jag skulle rekommendera boken till alla. Det ger en förståelse över sig själv och andra i sin närhet. En kompass för bättre hälsa.

-Lovisa L

Femstjärna transparent

Äntligen en bok som på riktigt tar ett helhetsgrepp kring hälsa och livsstil! Bodil Leijonklo är oerhört kunnig och guidar läsaren skickligt utifrån ett holistiskt perspektiv på hälsa; kost, sömn, rörelse, stress, återhämtning, mindfulness och det spännande området funktionsmedicin. Klart den bästa boken jag har läst i ämnet, och då har jag läst en hel del böcker de senaste åren. Rekommenderas!

-Petra B

Femstjärna transparent

Det här är den absolut bästa självhjälpsbok jag läst! Jag önskar att jag hade haft möjlighet att läsa den här boken under mina tidigare år i vuxenlivet då hade jag nog sluppit mycket av den kamp som jag haft under hela mitt liv. Faktabaserad, inget flum eller konstigheter. Det som berört mig mest är hur författaren med genuin omtanke och värme verkligen hjälper och vägleder mig som läsare att bli den bästa versionen av mig själv. Jag kände mig trygg i författarens stadiga hand under hela läsningen. En bok som borde finnas i alla hem.

-Anita S

Missa inte årets succébok!
"Hälsokoden - så får du ökad energi och livsglädje"
av Bodil Leijonklo!

© 2020. Utgiven av Förlaget Kompass för Hälsa, Lärande och Utveckling. Alla rättigheter reserverade.