Vi vill alla må bra och känna glädje och mening,

men vår moderna livsstil kan leda till ohälsa,
och våra rädslor kan hindra oss i livet.

Alla kan vi hamna i perioder när vi inte mår så bra,
och kan behöva vägledning i hur vi ska ta oss vidare.

Hälsokoden omslag hemsida

Med boken Hälsokoden får du en konkret guide som du kan återvända till om och om igen, för att få vägledning kring flera områden i ditt liv.

Med boken får du...

Nya kunskaper om hälsa och välmående, baserad på senaste forskningen.

Verktyg för att öka välbefinnande, meningsfullhet och glädje.

Många praktiska övningar att börja med på en gång.

För att lyckas med förändringar så behöver vi ta små steg i rätt riktning.

Det kan man göra och samtidigt njuta av livet här och nu!

Boken kan hjälpa dig att ta nödvändiga steg nu, så att du inte ska behöva se tillbaka med ånger.

Med boken Hälsokoden får du kunskaper och verktyg för att kunna leva ett liv med större glädje, energi och känsla av mening.

Läs vad andra har tyckt om boken:

Femstjärna transparent

Boken är rik på konkreta råd och övningar som ger läsaren vägledning i att bättre förstå och förbättra sin egen hälsa men också hur ohälsa långsiktigt kan förbyggas. Exemplen är välunderbyggda och handfasta vilken gör att de inte känns generella utan riktade till just mig som läsare. Detta är ingen enkel sak i en självhjälpsbok men Hälsokoden lyckas.

-Patrik A

Femstjärna transparent

En bok om att lära sig leva. När jag läste den så insåg jag att jag låtit min osäkerhet styra många av mina val i livet och att det fått mig att hamna där jag inte vill vara. Nu har jag en ny kompassriktning som känns så mycket bättre. Jag har också fått många aha-upplevelser om hur kroppen och själen hänger ihop och hur man kan påverka sitt mående. Massor med bra praktiska övningar. Författaren känns seriös och kunnig i den senaste forskningen. Unikt med en person som har en sån helhetssyn. Jag kommer definitivt att tipsa många om den här!

-Peter J

Femstjärna transparent

Jag har läst den här boken med glädje, nyfikenhet och intresse. För mig var inte det här en bok som man läste från pärm till pärm direkt. Den var lättläst men boken stämde samtidigt till eftertanke. Detta innebär att man läser en bit, får funderingar om sig själv, behöver tänka efter och smälta lite, kanske läsa om ett stycke för att sedan fortsätta.

-Bosse G

Missa inte årets succébok!
"Hälsokoden - så får du ökad energi och livsglädje"
av Bodil Leijonklo!

© 2020. Utgiven av Förlaget Kompass för Hälsa, Lärande och Utveckling. Alla rättigheter reserverade.